Кошик
156 відгуків
+380
50
409-88-89
+380
57
766-39-13
+380
96
866-73-70
ООО "УкрАналитика"
Кошик

Прилади Чижова

Прилад Чижова

Контроль вологості - це найважливіший етап при виробництві харчової сировини, напівфабрикатів і готових продуктів. Адже рівень вологи може чинити істотний вплив на їх поживні та смакові властивості, а так само на термін зберігання. Крім того, цей показник для багатьох продуктів встановлюється та регулюється правовими документами - галузевими, державними і міжнародними правилами і стандартами, дотримання яких контролюється наглядовими органами.

Для швидкої перевірки рівня вологи застосовують спеціальні прилади - вологоміри. До них відноситься і прилад Чижова.

Конструктивно він являє собою пристрій, що складається з двох блоків:

  • блоку висушування - двох нагрівальних плит. Між ними і здійснюється обезводнення досліджуваного зразка. Як правильно, їх виготовляють з високоякісного алюмінію. Зовні цей блок нагадує звичайну кухонну блинницу;
  • блоку управління і контролю, представленого таймером і регулювальником температури. Він дозволяє встановлювати потрібний температурний режим і час впливу.

Принцип роботи пристрою полягає в нагріванні продукту з метою випарювання з нього рідини.

Прилад Чижова дуже простий у використанні - зразок поміщається в блок висушування через його верхню частину, яка легко піднімається з допомогою спеціальної ручки. Потім на панелі керування вибирається температура - до 200 °C, і час - до 99 хвилин.

До переваг вологомірів Чижова відносяться:

  • компактні розміри і невелика вага, що дозволяють не тільки легко транспортувати прилад, але й органічно вписати його в робочий простір лабораторії;
  • автоматичне блокування пристрою у випадку перегріву, що забезпечує безпеку його використання;
  • економічність - прилад споживає мінімум енергії;
  • простота експлуатації - користуватися пристроєм зможе будь-який фахівець, навіть якщо він проводить експрес-аналіз вологості вперше;
  • відсутність необхідності спеціального обслуговування.

Сучасний модифікований прилад Чижова повинен відповідати наступним вимогам:

Приборы Чижова незаменимы для оценки качества пищевых продуктов. Они широко применяются в научно-исследовательских лабораториях, а так же в зерноперерабатывающей, хлебопекарной,мясной, молочной и других отраслях пищевой промышленности.

Наша компания предлагает надежные и безопасные приборы Чижова от ведущих производителей лабораторного оборудования. Высокое качество представленных устройств позволит не только легко и быстро измерять уровень влаги в пищевых образцах, но и быть уверенными в высокой точности полученных результатов.

  • быстро входить в рабочий режим;
  • оперативно нагрівати зразок до потрібної температури - оптимальний час складає від 15 до 35 хвилин;
  • володіти широким діапазоном температур;
  • оснащуватися цифровим індикатором, точно відображає поточний температурний режим;
  • мати надійну теплоізоляцію блоку нагрівання.